Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
-2°C
-2°C
ČE.
1°C
-2°C
3545

Redni letni popis vodomerov 2017

V teh dneh, pa vse do konca meseca oktobra, Vodovodna zadruga Preddvor izvaja redni letni popis vodomerov za leto 2017 na področju, kjer je izvajalec obvezne gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v občini Preddvor za naselja Nova vas, Preddvor, Hrib, Breg ob Kokri in Zgornjo, Srednjo, Spodnjo Belo ter v naselju Tupaliče spodaj.

Letni obračun / poračun bo tako kot lani izstavljen v mesecu decembru in bo zmanjšan za polletni obračun, ki je bil izdan konec junija za prvo polovico leta.

Spoštovane porabnike vode še posebej naprošamo, da  poskrbijo za primerno vzdrževanje vodomernih jaškov, njihovo dostopnost in očiščenost, saj tako popis poteka veliko bolj tekoče.

Opozorili bi tudi na to, da je potrebno s prihodom zime poskrbeti za zaščito vodomerov pred zmrzaljo, kajti preteklo zimo je bilo kar nekaj primerov zamrznjenih vodomerov. Strošek nakupa in zamenjave zamrznjenega vodomera je breme porabnika vode in ni zanemarljiv.

Vodovodna zadruga Preddvor sedaj prehaja na daljinsko odčitavanje in v sklopu rednih menjav vgrajuje daljinsko čitljive vodomere. Tako sta z omenjenimi vodomeri že opremljeni  naselji Sp. in Sr. Bela, na Zg. Beli menjave potekajo ravnokar in bodo izvedene do konca oktobra. V naselju Tupaliče spodaj so bili daljinski vodomeri po večini že vgrajeni ob prevzemu sistema. Ostala naselja bomo postopoma opremljali naprej v sklopu rednih menjav vodomerov.

S tem se odpira nova raven storitve, saj popis lahko poteka brez prisotnosti porabnika tudi, če je vodomerno mesto v sami zgradbi.

Vsa vprašanja, ki se vam postavljajo v zvezi s pitno vodo in Vodovodno zadrugo Preddvor, so vam na voljo v pisarni Vodovodne zadruge Preddvor na naslovu Dvorski trg 18, Preddvor (bivši lokal "LEV") vsako sredo v času uradnih ur in na spletni strani www-vz-preddvor.si., kjer lahko tudi javite vsako morebitno spremembo kontaktnih podatkov!

 

Ker dobra pitna voda ni naključje!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 1

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij