Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Vikend zabave - Preddvor 2015, uspešno pod streho

Agencija Media butik je v sodelovanju z Občino Preddvor uspešno spravila pod streho že osmo prireditev VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2015.
Kljub Zofkinim solzam v petek zvečer, so Modrijani dobro ogreli šotor z obiskovalci. Fantje so kljub natrpanemu urniku in številnim uspehom, ki so jih dosegli v zadnjih letih, še vedno polni energije, zagnanosti in ljubezni do glasbe. V soboto pa je za novo dozo energije poskrbela skupina Pop design, ki letos praznuje 30. obletnico delovanja. Čeprav smo jih na preddvorskem odru gostili že šestič, jih ljudje vedno znova sprejmejo z navdušenjem in uživajo do zadnje minute njihovega igranja. "Kljub neprijaznemu vremenu smo z izvedbo Vikenda zabave zadovoljni. Prišlo je veliko obiskovalcev z različnih koncev Slovenije in po prvih odzivih sodeč, so se odlično zabavali. To pa največ šteje,
" pravi Boštjan Avsec, direktor Agencije Media butik, ki je držal vse niti prireditve v rokah.
Obenem pa vas že vabi na PIRFEST - PREDDVOR 2015, ki bo 25. in 26. septembra, prav tako pod velikim šotorom na dvorišču Jelovice. Za glasbo bodo skrbeli Čuki, Ognjeni muzikanti in še kdo.

Oglejte si tudi