Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

30. 7. oviran promet na območju Gorenjske in Ljubljane

Zaradi obiska predsednika ruske federacije bo v soboto, 30. 7.2016, oviran promet na območju Gorenjske in Ljubljane.

 

Spoštovani,

Slovenijo bo v soboto, 30. julija obiskal predsednik ruske federacije Vladimir Putin, ki se bo udeležil slovesnosti pri Ruski kapelici. Zaradi omenjenega dogodka bo ta dan na območju Gorenjske in Ljubljane oviran promet. V izogib zastojem na cesti in slabi volji vseh udeležencev v prometu, vam svetujemo, da skrbno načrtujete potovanja na tem območju, predvsem pa da sledite obvestilom Prometno-informacijskega centra in Policije. 

Zaradi ukrepov, ki bodo sprejeti za zagotovitev varnosti, bo promet na območju Gorenjske (širše območje Letališča Jožeta Pučnika, gorenjska avtocesta med Ljubljano in predorom Karavanke ter državna cesta med Jesenicami in prelazom Vršič) in Ljubljane (severna obvoznica) oviran, saj bodo ceste na relacijah potovanja varovane osebe daljši ali krajši čas tudi zaprte. Lokalni promet bo sicer možen na vzporednih cestah, ki pa bodo glede na vrhunec turistične sezone prometno zelo obremenjene. Največje zgostitve pričakujemo opoldne in v popoldanskem času.

Zaradi cestnih zapor in povečanega prometa bo oviran tudi dostop do Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, zato potnikom in obiskovalcem svetujemo, da se na letališče ta dan odpravijo prej kot običajno.

Oglejte si tudi