Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
2°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

MIRANU ZADNIKARJU ŽE PETI ŽUPANSKI MANDAT V PREDDVORU

Izkušena ekipa pod vodstvom župana Mirana Zadnikarja, ki je s svojim delom pomembno prispevala k uspehom Občine Preddvor v obdobju 2010 – 2014, je prepričljivo zmagala na nedeljskih lokalnih volitvah. Župan preddvorske občine ostaja Miran Zadnikar, za katerega je to že peti županski mandat. Po neuradnih podatkih je že v prvem krogu prejel 63,9 % glasov, pred Boštjanom Prestorjem (27,52 %), Andrejem Logarjem (5,38 %) in Ivanom Grginićem (3,15 %). Volilna udeležba pod Storžičem je bila 48,49 %, kar pomeni, da je po imeniku glasovalo 1.335 občank in občanov Občine Preddvor.

Vesel sem tega rezultata, ker pomeni, da mi občanke in občani še vedno zaupajo. Prav tako me veseli, da ob meni ostaja ekipa ljudi, s katerimi smo delali v preteklem obdobju in bomo skupaj peljali začete projekte naprej v tem mandatu. Največji projekt je zagotovo izgradnja fekalne kanalizacije v vseh treh vaseh Bele, Brega in Tupalič, ki je bogato financiran z evropskimi sredstvi, ima pa časovno zelo kratek rok dokončanja. Pred nami je tudi izgradnja športnega centra Voke, Gradu Dvor želimo vdahniti življenje in pravo vsebino, čaka nas delo na področju turizma in povezovanja občanov,“ pravi župan Občine Preddvor Miran Zadnikar.

V občinskem svetu bo v prihodnjih štirih letih sedelo šest svetnic in svetnikov z liste Povezane lokalne skupnosti, trije svetniki SDS, ter dva nestrankarsko izvoljena svetnika. „Upam, da tako kot doslej v mojih mandatih, na občinskih svetih ne bomo razpravljali politično in da bodo svetniki zastopali ne le svoj kraj pač pa prevzeli tudi določena področja in samostojno vodili projekte. Želim si dobrega sodelovanja in upam, da bodo še naprej v pomoč tako občinski upravi kot tudi meni kot županu,“ dodaja Miran Zadnikar, župan Občine Preddvor. 

Oglejte si tudi