Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Kako so poslovni subjekti v gorenjskih občinah poslovali v letu 2022?

V letu 2022 so vse občine gorenjske regije izkazale neto čisti dobiček. Največja po številu družb, zaposlenih in ustvarjenih prihodkih je bila občina Kranj. Neto čisti dobiček družb te občine je znašal 152 mio EUR, sledile so družbe jeseniške občine (s 104 mio EUR) in škofjeloške občine (s 100 mio EUR). Najvišjo neto dodano vrednost na zaposlenega pri družbah je ustvarila žirovniška občina s 109.949 EUR, najnižjo pa jezerska občina z 32.791 EUR.

Več podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v letu 2022 v občinah gorenjske regije si lahko preberete v Informaciji o poslovanju gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug v gorenjski regiji v letu 2022.

Ključ do poslovnega uspeha in konkurenčnosti na trgu so prave informacije ob pravem času

Vpogled v posamezna letna poročila gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov, zadrug, društev in proračunskih uporabnikov za zadnjih 5 let (2018-2022) vam je omogočeno v zavihku JOLP.

Na osnovi letnih poročil za leto 2022 smo vsem gospodarskim subjektom pripisali nove bonitetne ocene S.BON AJPES, novi finančni podatki so vključeni v Fi=Po Finančni pomočnik, spletno orodje z ažurnimi in zanesljivimi podatki za preverjanje poslovanja poslovnih partnerjev in konkurence.

 

VAŠ AJPES

Povezave

www.ajpes.si

Oglejte si tudi