Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
30°C
15°C
JUTRI
30°C
15°C
ZAVOD STIK
Deli
Šport in rekreacija, Joga in pilates, Zdravje in lepota, Masaža, Storitev, Pravne storitve

ZAVOD STIK, ZAVOD ZA MEDIACIJO, MIRNO REŠEVANJE SPOROV, SVETOVANJE, IZOBRAŽEVANJE, KAKOVOSTNO ŽIVLJE

Predstavitev

Prvi cilj ZAVODA STIK je razvoj MEDIACIJE, razvoj mirnega in konstruktivnega reševanja konfliktov in nove kulture medosebnih odnosov.

ZAVOD STIK izvaja: družinsko mediacijo, sosedsko mediacijo, mediacijo v delovnih sporih, mediacijo v dednopravnih sporih.

PREDSTAVITEV MEDIACIJE:

MEDIACIJA ali posredovanje v sporu je proces, ki ga usmerja mediator in v katerega se sprti strani vključita prostovoljno z namenom iskanja rešitve, ki bi bila sprejemljiva za obe strani. Prednost mediacije v primerjavi z reševanjem sporov na sodiščih, je v učinkovitosti, nizkih stroških, visoki stopnji uspešnosti in obojestranski sprejemljivosti rešitve.

Z družinsko mediacijo se rešujejo sporna vprašanja med zakoncema oziroma partnerjema, med starši in otroci, brati in sestrami, taščo oziroma tastom in zetom oziroma snaho ter drugimi sorodniki. Gre predvsem za reševanje sporov glede kakovosti odnosa, delitve dela in odgovornosti, skrbi in vzgoje otrok, razdelitve skupnega premoženja, dediščine, skrbi za ostarelega starša, rešitev spornih vprašanj med zakoncema v procesu razhajanja oziroma ločitve (ločitvena mediacija) in rešitev spornih vprašanj med bivšimi partnerji oziroma zakonci (poločitvena mediacija).

Pristopite aktivno k reševanju vaših sporov, naj bo izid spora odvisen od vas in ne od tretjih-izberite MEDIACIJO!

Drugi cilj ZAVODA STIK je organizacija in izvajanje aktivnosti na področju, ki razvijajo celostno, zdravo in kvalitetno življenje.

V ta namen ZAVOD STIK izvaja:

- skupinsko vadbo joge

- individualno vadbo joge

- tai yoga massage (tradicionalno tajsko masažo telesa)

- organizacija in vodenje postnih delavnic.

Za dodatne informacije pokličite na telefon: 040/956-573. Z vadbami joge v Preddvoru na več lokacijah začnemo OKTOBRA!!

Zadnje vsebine