Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
18°C

Usposabljanje za vnos dogodkov in novic društev na novo spletno stran

##VIEWS##

Ob prehodu na enotno spletno stran bo občina za vse predstavnike društev organizirala srečanje in usposabljanje za vnos dogodkov in novic društev na novo spletno stran. Navodila so priložena.
Srečanje bo sredo, 15. januarja 2020, ob 16.00, v sejni sobi občine. Za udeležbo je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov obcina@preddvor.si ali telefonsko številko 04/ 275 10 00.
V prvem delu srečanja bo tako za predstavnike društev izvedena predstavitev oziroma kratko usposabljanje vnašanja dogodkov na uradno občinsko stran.

Drugi del srečanja bo namenjen predstavitvi letnih srečanj z društvi. Osnovni cilj teh srečanj bo vzpostavitev tesnejšega stika občine z društvi:
Ker občina želi še bolj ažurno obveščati društva, bo vsako društvo odslej o novicah za društva obveščala društva tudi preko SMS sporočil;
Novice in dogodki ki jih bodo vnašali predstavniki društev, se bodo po odobritvi urednika pošiljala preko občinskega sistema obveščanja občanov po elektronski pošti vsem naročenim občanom;
Uskladitev letnega koledarja društev - termini večjih dogodkov v občini bodo usklajeni že v začetku leta;
Uveden bo teden predstavitve lokalnega utripa v občini, na katerem bodo lahko sodelovala tudi društva s svojimi dogodki in predstavitvijo;
Informiranje o razpisih v občini ki se nanašajo na lokalni utrip in društva in spremembah v točkovanju (opis kategorij in kriterijev, morebitne dodatne točke za objave dogodkov na spletni strani, morebitno zahteve po vnosu poročil na spletno stran);
Predstavitev vseh društev na spletni strani občine;
Objavljanje poročil o dogodkih društev (slike, opis, udeleženci);
Občina bo društvom omogočila popolnoma brezplačno lastno spletno stran. Na srečanju bomo prikazali kako predstavniki društva to spletno stran lahko naredijo sami.
Na srečanje so vljudno vabljeni predstavniki vseh društev in vsi drugi občani, ki želijo aktivno sodelovati pri soustvarjanju lokalnega utripa v naši občini.
Občina Preddvor


Oglejte si tudi