Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
0°C
-2°C
SOB.
4°C
0°C

Dekliščina - zabava, ki smo jo (pre)dolgo čakali!

2045
Organizator: PIJAR, JANJA REHBERGER CERKVENIK S.P., PRODUKCIJA, ORGANIZACIJA, PR DOGODKOV
Vstopnina: 20€ - 22€
Deli


Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je treba najti! Že res, da seksi glasbeni hiti zažgejo, ampak brez moških ne gre.

»Dekleta, čaka nas nora noč! Saj veste, »vse, kar se ne sme« in kar se za dekliščino še kako spodobi!« Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno! In ko v zanosu pogovor steče na dekliščino, moški striptiz in ‘zadnji ples’ na svobodi, hitro prebudijo levinje v sebi … in se potem, ko gre zares, enako hitro strgajo z verige… Vroč in sočen večer se odvija v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki jih slednjič pripelje do usodnega,  nebrzdanega – jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi! Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti. Je pa super žurka, ki je ne smete zamuditi! Kot da jutri ne obstaja. Sočna dekliščina do vročega konca!

 

Predstava traja: 2 uri in 10 min, nima odmora in ni primerna za otroke do 16. leta.

Avtor: Dave Simpson

Režija: Violeta Tomič

Scenografija: Darjan Mihajlovič Cerar

Kostumografija: Andrej Vrhovnik

Koreografija: Miha Lampič


Igrajo: Lara Jankovič, Nataša Ralijan, Urška Vučak, Tadej Pišek, Maja Martina Merljak, Jernej Čampelj, Sebastijan Starič, Jože Doberšek


Prodaja: Sistem Eventim Si, PETROL in www.spasteater.com

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!