Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
30°C
14°C
JUTRI
29°C
15°C

Čakalnica - komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem

3545
Organizator: PIJAR, JANJA REHBERGER CERKVENIK S.P., PRODUKCIJA, ORGANIZACIJA, PR DOGODKOV
Vstopnina: 17
Podarite (si) nasmejan decembrski večer!
Deli

Predpremiera komedije z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem.

Bodite med prvimi gledalci odbite fantazijske komedije za dva resnična zvezdnika! Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca svojega življenja - in še dlje!

Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh med seboj skrivnostno povezanih osebnosti. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno.

Smrtno resna komedija iz ust dveh mojstrov humorja, ki nikakor ne počivata v miru.

igrata: Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar • režija: Uroš Fürst in Dejan Batoćanin • scenografija: Urša Vidic • produkcija: SiTi Teater BTC in Kreker

Vstopnice so na voljo na bencinskem servisu Logo v Tupaličah, v spletni prodajalni Mojekarte.si in na vseh ostalih prodajnih mestih Moje karte (Petrol, OMV, Logo, Mercator – M Holidays, kioski Delo, kioski 3DVA…).

Več informacij: www.nasmejmo.se

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi