Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Kaj pa samopodoba?

Uradno nisem več študentka. No, že precej let ne. Ampak nekako me ta status ne zapusti. Pred kratkim sem se spet vpisala v šolo. Na daljavo, v Ameriko, k Jacku Canfieldu. Čisti car je. Sem mislila, da bo šala mala, pa ni. Zelo bom delala, če se bom želela prebiti skozi vsa gradiva. Ampak se bo, z veseljem, ker uživam v tem. In ker vem, da mi pripada početi stvari v življenju, ki me veselijo in mi prinašajo radost.

Zakaj to pišem? Ker sem človek akcije in bom že 17.10. 2015 v Ljubljani na delavnici Moja samopodoba je moja odločitev delila svoje znanje. Nekaj starega, nekaj novega. Nič kaj dosti šolsko ne bo, ampak praktične stvari, ki jih boste lahko odnesli domov in vadili takoj. Zakaj? Zato, ker bomo govorili o tem, kako smo si »pridelali« svoje vzorce ter jih skušali prepoznati, naučili se bomo vaj za spreminjanje prepričanj in sajenje novih.

Ugotavljali bomo, kaj je tisto, kar je dobro za nas, kar nas podpira in testirali svoje ugotovitve.

Posvetili se bomo mislim, ki ustvarjajo nova prepričanja in se naučili, kako z osredotočanjem na tukaj in zdaj kreiramo svojo prihodnost.

Saj si želite biti gospodar svojega življenja, mar ne? Saj si želite verjeti VASE in ne v tiste, ki vam govorijo, da ni dobrih služb, da je kriza in da ni prihodnosti?

Zakaj še bi želeli biti zraven?

Ker vam bom pokazala, kako se naše telo odziva na misli-spoznali bomo, zakaj je tako zelo pomembno o sebi misliti lepo.

Ker vam bom razkrila, kakšna so vprašanja, s katerimi si lahko pomagamo odkrivati svoja prepričanja, ki nas omejujejo.

Ker se bomo naučili, kako lahko prepričanja zamenjamo in zagotovimo, da nas ne bodo več ovirala na poti do našega želenega cilja.

Pokazala vam bom tudi čudovito vajo proti stresu, ki v nekaj sekundah sprosti telo in se z njeno pomočjo znebimo stresa, spoznali boste pa boste tudi vse tiste, ki so se pridružili mentorskemu programu Moja samopodoba je moja odločitev in se iz prve roke prepričali, kako deluje!

Še dvomite, kje boste v soboto, 17.10. dopoldne? Tudi kotizacija je žepu zelo prijazna…. Več o delavnici in prijave na http://sasaeinsiedler.si/delavnica-samopodoba-ljubljana/

Na moji strani pa se lahko prijavite tudi na 12 brezplačnih videoposnetkov, s katerimi si boste pomagali pri izboljšanju vaše samopodobe http://sasaeinsiedler.si/

Se vas veselim. Število mest je pa  omejeno, zato se raje podvizajteJ

Oglejte si tudi