Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
4°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Čudovita kulinarika in praznovanje rojstnih dni

V Medgeneracijskem centru Prebold smo tudi ta ponedeljek znova zavihali rokave in se prepustili čarom kuhalnice in pečice. In ker je bil zadnji ponedeljek v mesecu, smo se veselili dvojnega razloga - kulinaričnega ustvarjanja in praznovanja rojstnih dni vseh, ki so svoj prazničen dan imeli v tem mesecu.

Zbrali smo se ob bogato obloženi mizi, ki smo jo skupaj ustvarili z ljubeznijo in trudom. Naša kuharska mojstrica Rozalija je pripravila omamno korenčkovo juho, ki je s svojimi popolnimi okusi vse navdušila.

Poleg tega smo se razvajali s polnjenimi piščančjimi stegni brez kosti, obogatenimi z raznolikimi okusi, polnjeni s sirom in papriko. Spremljal jih je  riž z zelenjavo ter osvežilna zelena solata, ki je prav poudarila vse okuse jedi.

A prava zvezda kosila je bila Princeskina torta, izpod rok mojstrice peke Gordane, ki je s svojo eleganco in okusom dodala piko na i našemu slavnostnemu kosilu. Res ima pravo ime, nežna in elegantna kot princeska.

Vas zanima recept čudovite torte? V Medgeneracijskem centru ga dobite z vsemi navodili.

Ampak, veste, kaj je tisto, kar res največ šteje? Druženje!

Vsi smo uživali ob kuhanju, vsak je dodal svoj edinstven pridih in skupaj smo ustvarili nepozaben dan. Resnično je najbolj čaroben okus tisti, ki ga prinese ljubezen do kuhanja, druženja in dobre volje.

Naslednjič se dobimo čez štirinajst dni.

Informacije: 031 722 201 Mirica Reberšek, e-pošta: mcp@prebold.si ali osebno na centru.

Oglejte si tudi