Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Privarčujte s švedskim sistemom ogrevanja

V podjetju LINDAP SKM d.o.o. se poleg trženja in montaže strešnih kritin ukvarjajo tudi s trženjem biomase, peči in opremo na biomaso.

Peč Centrometal

Kotel je razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj na področju razvoja in izdelave izdelkov toplotne tehnike. Nov pristop pri konstruiranju kurišča omogoča ekonomično spreminjanje biomase v toplotno energijo ob upoštevanju najostrejših kriterijev s področja ekologije. Kotel je konstruiran večnamensko in omogoča porabo več vrst kuriv. V svoji osnovni izvedenki je kotel opremljen za kurjenje trdnih goriv vendar se lahko z dokupom dodatne opreme brez večjih težav predela na kurjenje kurilnega olja ali peletov. Izkoristkek ima čez 90 %. Kotel odlikuje učinkovito in enostavno upravljanje ter enostavno vzdrževanje. Za uporabo gorilnika Stocker se izdela posebni priklop-na strani , kar omogoča več načinov uporabe biomase.

 

Gorilniki

PRIVARČUJTE S  ŠVEDSKIM  SISTEMOM  OGREVANJA  

Ogrevanje na biomaso z gorilniki  Stoker švedskega proizvajalca je možno urediti  na skoraj vsako peč, razen na peči na olje.  Uporabno je za centralno ogrevanje v stanovanjskih hišah , primerno je tudi za ogrevanje mizarskih delavnic, vrtnarij itd.

Je poceni način ogrevanja  z enostavnim  upravljanjem. Gorilec deluje na biomaso in je univerzalni , to se pravi , da je v njem možna uporaba več energentov kot  koruza, pšenica in druga žita ,  sekanci, žagovina, hoblanci, peleti , koščice in podobno.

 

Sedaj v poletnem času nas greje sonce, vendar bomo prav kmalu potrebovali spet toploto naših peči. Kakšen gorilnik in peč kupiti, da se bomo greli najceneje se obrnite na specializiran kader podjetja Lindap SKM. Prijazno vam bodo svetovali in po vaši želji tudi obiskali.

Vse dodatne informacije dobite na sedežu podjetja Lindap ali na telefonsko številko 03/7000500 ali

gsm: 041461115 Marjan

 

 

Povezave

lindap.si

Oglejte si tudi