Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
12°C
2°C
JUTRI
16°C
5°C
1191

Zaključna prireditev Cecilije, KGD Polzela

Mladi glasbeniki so na sončni ponedeljek, 22. junija 2020, uspešno končali še eno leto glasbenega izobraževanja. Zrak s poletjem postaja vse bolj vroč, zato je čas, da si pridni in marljivi učenci odpočijejo, zapustijo učilnice glasbene šole ter si privoščijo zaslužen počitek.

 

Tokrat je zaključna prireditev potekala kar na domačem dvorišču, ki so ga glasbeno obarvali nadobudni glasbeniki. Pripravili so kratke glasbene točke - sami, z glasbenimi prijatelji ali v spremljavi učiteljev. Letos se je na glasbeni šoli izobraževalo kar 85 učencev različnih starosti. Note so pridno prebirali na trobilih, pihalih, godalih, klavirju, tolkalih, kitari in ob petju. Kljub premoru zaradi virusa so imeli kar nekaj nastopov, kjer so se odlično izkazali. Mentorji so jim podelili zaslužena spričevala, predsednik društva Gašper Smisl pa je po svojem nagovoru podelil še priznanja za učence, ki so se v tem šolskem letu še posebej izkazali. Nadvse je ponosen tako na učence glasbene šole kot tudi na mentorje, ki pridno učijo in spodbujajo glasbeno rast. 

 

Ker pa so učenci skozi vse leto pridno igrali svojim učiteljem, so tokrat za atraktivno zadnjo točko poskrbeli učitelji. 

 

Živa Avžner

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi