Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Ustanova Dobrodelni županov sklad Polzela podelila še tri štipendije

Ustanova Dobrodelni županov sklad Polzela  je v decembru 2021 objavila razpis za dodelitev dodatnih treh štipendij dijakom ali študentom za šolsko leto 2021/22. Možnost dodatnega razpisa se je pojavila, ko se je ob koncu leta 2021 na transakcijskem računu ustanove nabralo še kar nekaj denarja.

V šolskem letu 2021/22 bodo tako štipendije v znesku 120 evrov na mesec prejemali tudi Hana Govek, Mihael Pospeh in Hanna Turnšek.

Vsem štipendistom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno šolanje. Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki ste s svojimi prostovoljnimi prispevki omogočili, da bo štipendijo to šolsko leto prejemalo šest štipendistov.

Sredstva ustanove se bodo tudi v letu 2022 zbirala izključno na prostovoljni osnovi, predvsem z donacijami in prostovoljnimi prispevki fizičnih in pravnih oseb ter z izkupičkom organizacije različnih prireditev in dogodkov. Želimo si, da bomo letos lahko preživeli par nedeljskih uric v družbi glasbe in umetnosti na dobrodelnem koncertu ter tekli za dober namen na dobrodelnem malteškem teku.

Blažka Klemenčič

Oglejte si tudi