Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
0°C
PON.
12°C
-2°C
Oceni objavo

Športno tekmovanje članic in članov Društva upokojencev Polzela


 

V četrtek, 19. septembra 2019, smo se člani Društva upokojencev Polzela prvič, v večjem številu, udeležili športnega tekmovanja. Naše sosednje društvo iz Andraža nad Polzelo že vrsto let organizira meddruštveno tekmovanje v počastitev občinskega praznika Občine Polzela. Tekmovale so moške in ženske ekipe v štirih disciplinah, in sicer v ruskem kegljanju, pikadu, metanju kovinskih obročev in streljanju z zračno puško. Tekmovanja se je udeležilo okoli 180 tekmovalk in tekmovalcev iz 17 društev, med katerimi so bili tudi člani iz naše pobratene Občine Destrnik.

Tokrat smo člani Društva upokojencev Polzela tekmovali bolj po načelu »pomembno je sodelovati, in ne zmagati«. Sklenili smo, da bomo začeli izvajati vadbe oziroma treninge. S tem želimo povečati druženje med člani društva. Vadili bomo v Šeneku (rusko kegljanje) in v društvenih prostorih, kjer bomo organizirali še razne druge razvedrilne dejavnosti, kot so igranje šaha ipd.


Vabimo vse članice in člane, da se nam pridružite. Vse informacije glede treningov vam bodo na voljo pri poverjenicah in na oglasnih deskah. Lepo vabljeni!

 

Boris Turk

Oglejte si tudi