Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

JAVNI RAZPIS za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Zveze športnih društev Polzela za leto 2022

JAVNI RAZPIS za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Zveze športnih društev Polzela za leto 2022

 

Na podlagi 6. člena Pravilnika o priznanjih Zveze športnih društev Polzela z dne 31. 1. 2020 Zveza športnih društev Polzela objavlja

 

JAVNI RAZPIS

za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Zveze športnih društev Polzela za leto 2022

 

Priznanja zveze so: priznanja za športne dosežke, priznanja za pomemben prispevek pri razvoju športa v Občini Polzela in jubilejna priznanja. Za športne dosežke se podelijo: zlata plaketa zveze, srebrna plaketa zveze, bronasta plaketa zveze in priznanje zveze. Za pomemben prispevek pri razvoju športa v Občini Polzela se podeli zlata plaketa zveze. Za jubileje se podelijo: zlati znak zveze, srebrni znak zveze in bronasti znak zveze.

Priznanje se podeli posameznikom, ekipam in društvom ali drugim organizacijam za dosežene športne uspehe, dolgoletno delo na področju športa in izjemne prispevke k razvoju in popularizaciji športa v Občini Polzela. Za posamezno priznanje lahko kandidate predlagajo športna društva ali druge organizacije, organi, zveze, javni zavodi s področja vzgoje in izobraževanja, organi Občine Polzela ter posamezniki. Predlog za podelitev priznanja se pošlje na predpisanem obrazcu z zahtevanimi podatki na Zvezo športnih društev Polzela, na e-naslov: kapitlerivan@gmail.com ali po klasični pošti na naslov: Zveza športnih društev Polzela, Malteška cesta 28, 3313 Polzela, do 24. februarja 2023. Nepopolne vloge in vloge z manjkajočimi podatki bodo zavrnjene.

Celotno besedilo javnega razpisa, obrazec Predlog za podelitev priznanja Zveze športnih društev Polzela in Pravilnik o priznanjih Zveze športnih društev so dostopni na spletni strani Občine Polzela in v priponkah.

 

Zveza športnih društev Polzela

 Ivi Kapitler, predsednik

Oglejte si tudi