Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Prvo ponovoletno druženje krajanov Polzele

Vse je enkrat prvič, tudi naše sosedsko druženje. Prav čas po novem letu je priložnost za srečanja, topel stisk roke in voščila vsega dobrega v prihodnje. Čas, v katerem živimo, nam narekuje hitri tempo življenja in mimo nas bežijo trenutki za sočloveka, prijatelja, soseda. 

 

Z namenom srečanja, skupnega voščila, druženja in spoznavanja z novimi sosedi smo se v soboto, 4. januarja 2020, srečali krajani Polzele, ki živimo na območju med Strugo in železniško progo. V kratkem popoldanskem druženju smo si izmenjali veliko pozitivnih misli in želja za naprej ter se seveda malce pogostili. Obiskal nas je tudi župan Jože Kužnik in vsakemu zaželel uspešno, zdravo leto 2020. 

Vsi, ki so si vzeli  čas za druženje, so pozdravili dogodek in izrazili pripravljenost za sodelovanje v pripravah na prihodnje tovrstne dogodke.

 

Iskrena hvala vsem udeležencem srečanja, vaš odziv na vabilo nama veliko pomeni, dal nama je novo energijo. Obljubljava, da bomo takšna sosedska srečanja nadaljevali tudi v prihodnje. Še enkrat hvala in vse dobro vam želiva.


Martina Lipičnik in Ivi Kapitler

Oglejte si tudi