Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-1°C
SOB.
12°C
2°C
Oceni objavo

Občni zbor Mladinskega društva Polzela

V soboto, 19. septembra 2020, smo se v Mladinskem društvu Polzela na občnem zboru zbrali nekateri člani društva. Dosedanji predsednik društva Luka Deberšek je vsem prisotnim povedal, da ne bo ponovno kandidiral za predsednika društva in da svojo funkcijo predaja mlajšim generacijam.

 

Predstavil je dnevni red, podal finančno poročilo in poročilo dosedanjega dela, nato pa smo začeli s predstavitvami novih kandidatov za funkcije Mladinskega društva Polzela (upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinska komisija) ter volitvami. 

 

Za novega predsednika je bil izvoljen Lan Podpečan, ki je predstavil sebe in svojo vizijo, pričakovanja, prihodnje projekte, načrt dela in kako se bomo spoprijeli s trenutnimi razmerami. Novi podpredsednik je postal Bor Kunstelj, ki se je pridružil že izrečenim besedam predsednika. Izvolili smo tudi novo tajnico društva Natjo Kapitler, blagajnika Žana Bizjaka, predsednika nadzorne komisije Svita Podpečana in predsednika disciplinske komisije Leva Podbregarja ter dodatne člane komisij.

 

Veselimo se projektov, izzivov, dogodivščin in lepih ter predvsem zabavnih spominov, ki jih bomo skupaj ustvarjali. Zavedamo se, da smo trenutno v zelo resnih razmerah, da ni pravi čas za druženje ter izvajanje dogodkov, zato bomo s tem počakali. Ko se bo koronavirus polegel, pa bomo poskrbeli za odlične projekte in vesela druženja.

 

 

Natja Kapitler

Oglejte si tudi