Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Marko Vozelj z Mojstri navdušil Polzelo

Ponovno je bil lep večer v še eni moški družbi na gradu Komenda v soboto, 11. septembra 2021. S svojim žametnim glasom nas je očaral Marko Vozelj, ki ga spremljajo glasbeni prijatelji Mojstri.

Pevec Marko Vozelj s skupino Mojstri je znova navdušil. Skupaj so združili moči v novi skladbi Spomin na naju. Videospot za pesem je luč sveta ugledal na dan žena, nežnejšemu spolu pa so želeli s skladbo posladkati trenutke ob prvi jutranji kavici. V času tako imenovanega "popolnega lockdowna" je bilo dovolj časa za ustvarjanje, zato je pesem morda za odtenek drugačna od prejšnjih, a še vedno posvečena predvsem nežnejšim polovicam.

Zasedbo Marko Vozelj in Mojstri sestavlja cvet glasbenikov: Marko Vozelj, Matjaž Vlašič, Marko Lednik, Štefan Šarkezi, Samo Jezovšek in Maj Vlašič.

Vzdušje je bilo grajsko, poletno in zares romantično.

Lepa hvala odličnemu tonskemu mojstru z ekipo Frenki Sound Team, ki je vse poletne večere na gradu Komenda ozvočil brezhibno.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na letošnjih poletnih večerih. Kličemo  vam na svidenje do naslednjega leta, ko bomo za vas ponovno pripravili pester glasbeni izbor.

 

Lidija Praprotnik

Oglejte si tudi