Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Izšla je tretja glasbena kompilacija "Polzela ima svojo muziko 2020"

V polzelskem Društvu Dobra ideja so konec oktobra izdali že tretjo glasbeno kompilacijo "Polzela ima svojo muziko 2020". Letos je kompilacija izšla v sklopu novega projekta »Savinjska ima svojo muziko 2020«, pri čemer se z avtorsko glasbo predstavljajo glasbeniki iz Savinjske doline. 

 

Pri letošnjem glasbenem projektu sodeluje kar 19 glasbenikov: Aleš Romih, BO!, Codogast, David, Dead Crew, Dry Fish, Earth Shock, Gasos Band, Hailenstein, Interceptor, Jan Potrč, Juriš, Krajcarji, Mr. Sintos, Newem, Noxire, Pony Expres, Renovatio, Social Distance in Uroš Planinc Group.

 

Projekta v teh časih ne bi mogli izpeljati, če jim ne bi na pomoč priskočila lokalna podjetja najrazličnejših panog, ki so zaznala korist glasbenega projekta za kulturni razvoj Savinjske, to so: 4S avtomobili, Aliansa, Blaj Fasteners, BP avto, Clef pivovarna, Elektro Čakš, Dekorativa Cehner, Elmar, Kavarna Korona, Kronoterm, Lekarna Polzela, Anton Selič, s. p., Stonex, Svečarstvo Andreja Čulk, s. p., Občina Braslovče, Občina Polzela in Občina Žalec.

 

Kot je povedal Jurij Žohar, basist in avtor glasbe pri skupini BO!, ki ustvarja tudi pod imenom Juriš, je letos glasbeni izdelek žanrsko pestro obarvan in s pomenljivimi besedili, "od družbenokritičnih do romantičnih in duhovnih, ki ponujajo poslušalcu navdih za ustvarjanje, dvig razpoloženja, samorefleksijo in razmislek o dogajanju v naši družbi, do danes pa so z nove kompilacije izšli trije singli, ki se že vrtijo na radijskih postajah".

 

Glasbo projekta "Polzela ima svojo muziko 2020" je mogoče dobiti v elektronski obliki, če obiščete stran Društva Dobra ideja na Facebooku in jim pošljete sporočilo. Projekt lahko podprete tako, da si zagotovite svoj izvod USB-ključka, na katerem najdete glasbeno kompilacijo bolj ali manj znanih glasbenikov Savinjske doline.

Oglejte si tudi