Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Pravi grajski Halooween za otroke

Občina Polzela je v sodelovanju z bistrojem Pasijonka na gradu Komenda ob noči čarovnic v soboto, 30. oktobra 2021, od 16. ure dalje pripravila zabavo za otroke. Odprla so se grajska vrata za vse demone, zle duhove, hanibale, zombije, čarovnice …

Lepa čarovnica Mici (njeno vlogo je odlično odigrala Bina Plaznik) je duhovito in čarovniško zabavala najmlajše. Izvirne animatorke Marjetka Fink, Nina de Costa in Metka Manfreda pa so otrokom predstavile različne interaktivne delavnice na temo duhcev in netopirjev, vse skupaj pa zaokrožile z zgodbico Strah je strah. Vsi, ki so s seboj prinesli svojo bučo, so jo pod mentorstvom domiselno izrezljali, v večernih urah pa so strašljivo zasvetile na terasah gradu.

Najlepšo zmagovalno bučo sta ustvarila Voranc in Lenart Čas iz Mislinje, za nagrado sta prejela celo torto Pasijonka. 

Za vse obiskovalce se je kuhal čarovniški golaž, manjkalo pa ni niti srhljivih sladic in čarovniških zvarkov, za kar je poskrbel Bistro Pasijonka, kavarna in slaščičarna na gradu Komenda.

Vsi, ki ste ostali doma, naj vam bo malo žal … Sicer pa, ker se letos verjetno ne bomo več smeli družiti, se vidimo ponovno naslednje leto na še kakšni interaktivni delavnici.


Naj pa vas, dragi otroci, spomnimo, da se počasi bliža čas, ko bo na obisk prišel Božiček. Le hitro za mizo in mu napišite čim izvirnejše pismo.

Lidija Praprotnik

Povezave

Lektorirano

Oglejte si tudi