Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
0°C
-10°C
JUTRI
5°C
-6°C
816

Certifikat Zvezi športnih društev Polzela

Tovrstno priznanje je za nas, ki delamo na področju športa potrditev, da smo na tej poti opaženi. V prejšnjem mandatu 2016 – 2020 je bilo za nas pomembno, da v športne aktivnosti vključujemo vedno širšo množico. Tako smo z organizacijo Mini olimpijade in v povezavi  s polzelskim vrtcem ter pomočjo vzgojiteljic, pomočnic in ravnateljice Osnovne šole Polzela, Bernardke Sopčič izpeljali odličen športni dogodek.


Ena od možnosti sofinanciranja Mini olimpijade je bila tudi prijava na razpis na Fundaciji za šport ter sodelovanje s Športno unijo Slovenije, ki nam prav tako vedno pomaga pri izvedbi vseh možnih športnih dogodkov, tako za najmlajše kot tudi za najstarejše generacije.  Najpomembnejše je, da skušamo najmlajšim približati šport in jim kar se da hitro prikazati, kako pomembno je aktivno gibanje za njihova življenja.


V letu 2020 smo imeli v planu nove programe, ki jih na razpisih ponuja Športna unija Slovenije: Slovenija v gibanju, Aktivno staranje, Zdrava vadba, Vadba za zdrav hrbet in Testiranje vzdržljivosti. Žal nam je omejitev gibanja in druženja zaradi trenutne situacije to preprečila, zato se bomo potrudili izvesti vse načrtovane obveznosti takoj, ko bo to možno.


Večji poudarek v prihodnje nam je že sedaj povezovanje s starejšo populacijo in z našim strokovnim kadrom omogočiti pravilni pristop do gibanja ter tako zmanjšati obiske in potrebo po nujni pomoči in zdravnikih.


Naša pomembna naloga tudi v prihodnje je, da povezujemo in posredujemo pomembne informacije društvom in klubom, ter smo aktivni člen in sogovornik pri krovni organizaciji in Športni uniji Slovenije.Ivi Kapitler


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi