Logo MojaObčina.si

Polzela

DANES
3°C
-7°C
JUTRI
5°C
-8°C
2369

21. volilna skupščina Zveze športnih društev Polzela

Tokratna 21. volilna skupščina Zveze športnih društev Polzela je zaradi trenutnih razmer potekala malce pozneje, in sicer 19. junija 2020 ob 18. uri na gradu Komenda. Dogajanje in novi programi predstavljajo nove izzive za prihodnost naše Občine Polzela. Kot predsednik Zveze športnih društev Polzela sprejemam še en mandat za obdobje 2020/24. 

 

Želimo si, da v novi upravni odbor zveze vključimo vse, ki želijo že s svojim dosedanjim delom nadaljevati tudi na področju sodelovanja in povezovanja športov ter nadaljevati nove programe za vse starostne skupine. Takšen način dela omogoča vključevanje tudi z novimi programi: Teden športa, Slovenija v gibanju 2020, aktivno staranje in zdrava vadba. S tovrstnimi nalogami se bo spoprijel novi upravni odbor, ki je bil potrjen na tokratni volilni skupščini. Sestavljajo ga Luka Deberšek (Karate klub Polzela), Anton Brunšek (Športno društvo Andraž), Branko Miklaužin (Teniški klub Polzela), Damjan Ožir (Klub malega nogometa Frendi), Aleksander Mlakar (Planinsko društvo Polzela) in Anto Petrušič (Nogometno društvo Polzela). 

 

S svojo kandidaturo in željo po delu ter ustvarjanju na področju športa v naši občini so pokazali, da lahko in želijo šport povzdigniti na višjo raven. Vodenje skupščine je bilo zaupano Igorju Pungartniku, ki je odlično opravil svoje delo tudi kot član upravnega odbora v prejšnjem mandatu. Po vseh podanih poročilih je pod točko Razno sledila potrditev spremembe statusa zveze, potrditev spremembe pravilnika za podelitev športnih priznanj ter potrditev omejitev po skupinah za dobitnike priznanj, ki so že določene v pravilniku. Poleg tega pa tudi sprejem novega športnega društva Naveza, katerega predsednica je Jolanda Ušen. 

 

V Zvezi športnih društev Polzela smo tako v prejšnjem mandatnem obdobju pridobili tri nova društva. S tem smo bogatejši za nove programe in nov krog ljudi, ki želijo delati na področju športa, naša naloga pa je, da jim pri tem pomagamo tudi s strani Športne unije Slovenije ter naše najvišje krovne organizacije Olimpijski komite Slovenije - združenje športnih zvez. Kot celotna ekipa pa vem, da bomo s svojim znanjem ter strokovnostjo dosegali zastavljene cilje še naprej. Po končanem uradnem delu skupščine smo skupaj na gradu Komenda nazdravili novim zmagam.

 

Ivi Kapitler

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi