Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
8°C
PON.
26°C
6°C
Oceni objavo

Planinski tabor OŠ Oplotnica

Člani planinskega krožka smo preživeli vikend v čudoviti, divji naravi Bele krajine. V petek smo se odpeljali do CŠOD Lipa v Črmošnjicah, kjer so nas zelo prijazno sprejeli.

Najprej smo pojedli kosilo, se namestili po sobah in že pripravili nahrbtnike za pohod po učni poti DIVJI POTOK DO IZVIRA MAŠELJ.Po vrnitvi smo se sproščali ob igrah na igriščih okoli CŠOD. Ko smo se okrepčali z večerjo, smo bili še vedno polni energije, zato smo se odpravili še do izvira Črmošnjice. Dan smo zaključili s planinskim krstom in tombolo.

V soboto smo takoj po zajtrku pripravili nahrbtnike. Pred nami je bila krožna pot RAZGLEDNA STENA – BREZOVICA – IZVIR DIVJEGA POTOKA – SREDNJA VAS – ČRMOŠNJICE. Popoldne, po kosilu, smo si krajšali čas s portnimi igrami. Pred večerjo pa smo šli še na krajši pohod na TOPLI VRH PRI ČRMOŠNJICAH. Po večerji so bile ponovno na vrsti razne družabne igre.

Zadnji dan, v nedeljo, smo šli še do SOTOČJA DIVJEGA POTOKA IN ČRMOŠNJICE, ter se preizkusili v lokostrelstvu.

Naš planinski vikend se je tako zaključil, zato smo spakirali svoje stvari, pospravili sobe in se po kosilu odpeljali domov. Vrnili smo se polni lepih vtisov in novih izkušenj.


(vir: osoplotnica.si)

Oglejte si tudi