Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
2°C
Oceni objavo

JAVNO POVABILO ZA SODELOVANJE NA BOŽIČNO – NOVOLETNEM SEJMU

Občina Oplotnica tudi letos organizira Božično-novoletni sejem s pestrim spremljevalnim programom, s katerim želimo obogatiti praznični utrip v Oplotnici.

Sejem s  spremljevalnim programom bo potekal vsak PETEK, SOBOTO IN NEDELJOV MESECU DECEMBRU 2015 v grajskem kompleksu Občine Oplotnica.

 

K sodelovanju vabimo ponudnike za prodajo domačih proizvodov, regijskih produktov, novoletnih daril, novosti na trgu ter eno-gastronomsko ponudbo.

 

Prijavijo se lahko društva, samostojni podjetniki, posamezniki in pravne osebe, ki so registrirane in imajo veljavno dovoljenje za opravljanje dejavnosti, ki so predmet tega javnega povabila.

 

Prednost pri izbiri ponudnikov bodo imela domača društva  in ponudniki, ki bodo ponudili tudi različne animacije, degustacije in zabavni program…

 

Za društva in za domače ponudnike, ki so registrirana in delujejo na področju Občine Oplotnica je najem stojnice brezplačen.Za zunanje ponudnike pa znaša najemnina za stojnico 5 EUR/dan.

 

Vloga mora vsebovati naslednje podatke in dokazila:

-          Polni naziv ponudnika (pravne osebe, podjetnika, posameznika), davčna številka, EMŠO, matična številka, TRR in naziv banke.

-          Točni naslov ponudnika, telefonska številka, na katero ste dosegljivi in naslov e-pošta.

-          Dokazilo iz vpisa v register samostojnih podjetnikov ali posameznikov za opravljanje dejavnosti.

-          Za pravne osebe izpisek iz sodnega registra.

-          Fotografije oziroma opis izdelkov, ki so predmet prodaje.

 

Prijavo z obveznimi prilogami je potrebno oddati na sedežu občine ali na e-naslov: turizem@oplotnica.si, najkasneje do 17.11.2015.

Oglejte si tudi