Logo MojaObčina.si

Oplotnica

JUTRI
27°C
18°C
SOB.
26°C
18°C
2449

JAVNO NAZNANILO

Na podlagi 3. odstavka 19. člena Zakona o množičnem vrednotenju (ZMVN-1) Občina Oplotnica objavlja

 

 

                                                        JAVNO NAZNANILO

 

 

o javni razgrnitvi predloga modulov vrednotenja nepremičnin, ki ga je pripravila Geodetska uprava Republike Slovenije. Javna razgrnitev bo potekala v sejni sobi Občine Oplotnica, na naslovu Goriška cesta 4, 2317 Oplotnica, od 1. do  vključno 30. oktobra 2019 v ponedeljek in petek od 8. do 10. ure in v sredo od 15. do 17.ure.

Javna predstavitev modelov vrednotenja bo potekala dne 18. 10. 2019 od 10.00-13.00 ure v prostorih Razstavišča MO Maribor, Grajska ulica 7, Maribor.

Predlog modelov vrednotenja bo s 1.10.2019 dostopen tudi na Portalu množičnega vrednotenja nepremičnin (Portal MVN) na naslovu www.mvn.e-prostor.gov.si, kjer bodo objavljene tudi poskusno izračunane vrednosti, izračunane na osnovi objavljenega predloga modelov in podatkov nepremičnin v registru nepremičnin na dan 27.6.2019.

Vsi zainteresirani lahko od 1. oktobra 2019 do 15. novembra 2019 podajo mnenja in pripombe k predlogu modelov vrednotenja, ki morajo biti ustrezno obrazložene, in sicer:

  • pripombe, ki se nanašajo na zarise vrednostnih con in višine vrednostnih ravni nepremičnin na območju naše občine pošljite na obrazcu JR.MV-1 na naslov Občina Oplotnica, Goriška cesta 4, 2317 Oplotnica, ali skeniranega na elektronski naslov obcina@oplotnica.si ali izpolnite obrazec v fizični obliki in ga oddate v tajništvu občine,
  • vse ostale pripombe na modele vrednotenja pošljite na obrazcu JR.MV-2 po pošti na naslov Geodetska uprava RS – Vrednotenje, p.p. 35, 1001 Ljubljana, ali skeniranega na elektronski naslov vrednotenje@gov.si.

Obrazca JR.MV-1 in JR.MV-2 bosta dostopna na kraju javne razgrnitve ali na Portalu MVN. Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih do pripomb. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

 

To naznanilo je objavljeno na spletni strani občine Oplotnica http://www.oplotnica.si ter na oglasni deski Občine Oplotnica.

 

 

Številka:353-6/2018-15

Datum: 23. 9. 2019

                                                                                                                               ŽUPAN

                                                                                                                            Matjaž Orter

 

Poslano:

-          Spletna stran,

-          Oglasna deska.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi