Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-0°C
Oceni objavo

BREZPLAČNI TURISTIČNI AVTOBUS DESTINACIJE ROGLA-POHORJE SPOROČILO ZA JAVNOST, 27. 7. 2018

Občine Oplotnica, Slovenske Konjice, Vitanje in Zreče, ponosno združene v turistično destinacijo Rogla-Pohorje, svoje občanke in občane ter obiskovalce destinacije prijazno vabijo na BREZPLAČNE VOŽNJE S TURISTIČNIM AVTOBUSOM, ki bo od 29. 7. do 2. 9. 2018 vozil ob sredah, petkih, sobotah in nedeljah na relaciji Slovenske Konjice – Zreče – Rogla – Pesek, in sicer 2x dnevno. Turistični avtobus bo tako domačinom kot obiskovalcem omogočal trajnostno in okolju prijaznejšo obliko prevoza na Roglo ob dnevih, ko je turistični obisk največji. Obenem pa želimo naše domačinke in domačine spodbuditi k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa v neokrnjeni naravi. To je še en korak na poti v »zeleno« prihodnost, h kateri stremimo v turistični destinaciji Rogla-Pohorje in smo ga naredili skupaj s podjetjem Unitur in Avtobusnimi prevozi Lipičnik.

Vožnje s turističnim avtobusom se bodo pričele že to nedeljo, 29. 7. 2018, ko bo na Rogli potekal IX. Praznik Pohorskega lonca, kjer prijavljene ekipe tekmujejo v pripravi edinega pravega Pohorskega lonca. Ob Pohorskem loncu bodo obiskovalci uživali v tržnici pohorskih dobrot s pridelki in prehranskimi izdelki z znakom kakovosti Okusi Rogle in prikazu domačih obrti. Z brezplačnim avtobusom pa se boste potem na Roglo lahko vozili vse do nedelje, 2. 9. 2018.

Avtobus bo vozil po naslednjem voznem redu

Vabljeni, da se tudi Vi popeljete s turističnim avtobusom destinacije Rogla-Pohorje ter »raziščete, občutite in doživite« našo edinstveno zeleno destinacijo, kjer zrak diši po iglicah in kjer ponosno utripa pohorsko srce.

Oglejte si tudi