Logo MojaObčina.si

Novo mesto

DANES
18°C
11°C
JUTRI
20°C
10°C

JOGA Z JANO NA DOMAČEM VRTU IN PRAZNOVANJE PRIJATELJSTVA

Zaradi trenutnih razmer v državi se člani že kar nekaj časa nismo srečali. Tako smo težko pričakovali enkrat zaradi vremenske napovedi, že prestavljeno jogo. V klubu smo tej obliki vadbe naklonjeni, imeli smo jo že pri meni in Metki doma. V četrtek, 27. avgusta 2020, smo medse povabili Jano Čosić, ki je več kot le certificirana učiteljica joge https://jogajana.si/. Je topla, srčna, dostopna, s karizmo, ki te takoj osvoji in s svojo preprostostjo nevsiljivo popelje v svet sprostitve.

Po vadbi v klubskih rdečih majčkah smo si vzele čas zase, ena za drugo, se razvajale z gostiteljem Petrom, s tortico in šampanjcem pa nas je pogostila slavljenka Olga. Medse smo sprejele kar dve novi članici Štefko in Lučko. Srčno dobrodošli med nami.

Težko smo se razšle, pa vendar je v soboto, 5. septembra, ko praznujemo 20. obletnico kluba, ponovno čas za snidenje.

Zahvalila bi se rada svoji družini za pomoč pri organizaciji, vsem udeleženkam za dobro voljo in srčno energijo, ki ste jo prinesle v naš dom, za lepe spomine. Predvsem pa lepa hvala naši novi predsednici Maji za podporo pri izvedbi, za lepa presenečenja. Hvala Klubu!

Naj vas podarjeni slonček spremlja povsod in vedno spomni na občutke, ki smo jih v tem dnevu doživele.


Namaste.


Besedilo: Vesna Medle, članica

Foto: Jadranka Meglen, članica

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi