Logo MojaObčina.si

Novo mesto

DANES
19°C
-1°C
JUTRI
20°C
-1°C
Deli
641

Poslovni dogodek: Indija prodira naprej v Novem mestu

Podžupan Boštjan Grobler je danes skupaj z gospodarskim predstavnikom Veleposlaništva Indije v Republiki Sloveniji Ravijem Kumar Jainom v Razvojnem centru Novo mesto pozdravil udeležence poslovnega dogodka: Indija prodira naprej: priložnosti za slovenska podjetja, kjer so bile predstavljene možnosti poslovanja z Indijo in izkušnje nekaterih slovenskih podjetij, ki že poslujejo na velikem indijskem trgu.

Udeleženci so lahko iz prve roke dobili informacije o indijskem gospodarstvu, predstavitvi posameznih sektorjev, ter priložnostih za sodelovanje slovenskih podjetij na indijskem trgu. Podjetji FerroČrtalič d.o.o. in Arex d.o.o. pa sta predstavili še primere dobrih praks poslovanja z Indijo. 

Poslovni dogodek za podjetja iz regije so v sodelovanju pripravili Veleposlaništvo Indije v Sloveniji, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto, Razvojni center Novo mesto in Mestna občina Novo mesto. Udeleženci dogodka so druženje zaključili ob pogostitvi z indijsko hrano.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi