Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Prvo soboto v marcu se na Glavni trg vrača novomeška tržnica

Na novomeškem Glavnem trgu bo v mesecu marcu ponovno zaživela Novomeška tržnica, na kateri bodo vsako soboto med 9. in 13. uro lokalni pridelovalci ponujali raznovrstne domače pridelke in proizvode. Odprtje tržnice bo v soboto, 6. marca 2021.

Zavod Situla in Mestna občina Novo mesto vabita vse obiskovalce, da obiščete novomeško tržnico, ki ji bomo, glede na razmere in okoliščine z veseljem dodali tudi kulturne vsebine.

Prav tako vabimo vse tiste, ki bi se radi predstavili z lastno ponudbo in na Glavnem trgu prispevali pri ustvarjanju kakovostnega družabenega in poslovnega prostora. Stojnice bodo razporejene pred mestno hišo –  v najbolj obiskanem delu starega mestnega jedra. Svoje pridelke boste ponujali le lokalni pridelovalci, obstoječim ponudnikom z lanskoletne tržnice pa se lahko priključite vsi, ki ponujate ekološke proizvode in proizvode integrirane pridelave.

Poleg ustaljene dejavnosti bodo obiskovalci imeli priložnost preizkusiti tudi gostinsko ponudbo. V primeru deževnega vremena bo tržnica odpovedana.

Sodelovanje na tržnici je v mesecu marcu brezplačno za vse ponudnike, nato pa bo cena za rokodelce 20 eur, oz. možen popust za večkratno udeležbo. Organizatorji vam bomo uredili dostop do prireditvenega prostora, zagotovili stojnico, ki jo bomo po potrebi oskrbeli z elektriko in vam uredili parkirišče dostavnih vozil.


Poskrbljeno bo tudi za ustrezno promocijo dogodka v medijih in na družabnih omrežjih.

Veseli bomo vašega sodelovanja na Novomeški tržnici.
Prijave sprejemamo na povezavi: https://forms.gle/9p79EsbiaGqr38rEA

Oglejte si tudi