Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
10°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

Na voljo digitalizirana obrazca za poročila o programih in projektih sofinanciranih organizacij in posameznikov

Dostopna je digitalizirana različica obrazca za vmesno/ končno poročilo, ki ga organizacije oz. posamezniki oddajate za izvedene aktivnosti v letnem programu dela oz. enkratne projekte v sklopu Javnega razpisa Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje letnega programa dela organizacije oz. posameznika za leta 2022, 2023 in 2024 in/ali za sofinanciranje projekta/-ov organizacije oz. posameznika za leto 2022. Prav tako je v digitalni obliki na voljo zahtevek za izplačilo, ki ga je treba izpolniti in oddati skupaj z vmesnim/ končnim poročilom.

Organizacije oz. posamezniki s posebnimi statusi za leto 2022 oddajate zgolj eno, skupno vmesno/ končno poročilo tako za letni program dela kot morebitne enkratne projekte v letu 2022. Posebno pozornost velja nameniti izpolnjevanju tabel s kazalniki!

KLIKNI ZA DOSTOP DO OBRAZCEV (povezava na vsebinske obrazce in zahtevek za izplačilo se nahaja na desni strani splošnega obrazca).

Za izpolnjevanje in oddajo poročila digitalno potrdilo ni obvezno (izberete lahko prijavo z Rekono računom). Možna je tudi oddaja izpolnjenega obrazca po e-pošti na naslov mestna.obcina@novomesto.si.

V primeru tehničnih težav pokličite na tel. št. 01 426 5376 ali pišite na e-naslov pisarna@eius.si. V primeru vsebinskih nejasnosti se obrnite na občinske skrbnice posameznih področij.

Oglejte si tudi