Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
16°C
10°C
Oceni objavo

Aprila pestro v Klubu poslovne odličnosti

V predavanju, z naslovom “Sreča je izbira” in je potekalo v Krškem, je članica kluba Daniela Srpčič predstavila, da je sreča več kot le stanje uma; je notranji mir, ki izvira iz harmonije med našim notranjim jazom in zunanjim svetom. Član kluba Rajko Požar pa ob tem dodaja: »Predavanje toplo priporočam vsem bitjem, ki iščejo globlje razumevanje sreče in notranjega ravnovesja. Na tem dogodku lahko spoznaš osnove kitajske metafizike, vključno s kitajskimi znamenji, kot so Bagua, pet elementov in znamenja živali ter kako lahko ta znanja uporabiš za izboljšanje kakovosti svojega življenja. Daniela te bo peljala skozi to potovanje samospoznavanja in ti pokazala praktične strategije za doseganje trajne sreče in izpolnitve.«

Naslednji dan smo v Novem mestu združili moči Klub mladih podjetnikov OOZ in Klub poslovne odličnosti. Predsednica Maja Fink je vodila okroglo mizo kjer so mladi podjetniki delili svoje izkušnje, uspehe in izzive. Med sogovorniki so bili: naša članica Sara Zupančič, menedžerka delovne sreče in avtorica dnevnika jutranje rutine Jutranjik, Leo Andolšek, četrta generacija visokotehnološkega podjetja FerroČrtalič in Andraž Pavlin, lastnik in ustanovitelj gradbenega podjetja Belumont. Kot so poudarili v pogovoru, imajo mladi v podjetništvu pred seboj razburljivo pot, polno priložnosti in izzivov. Sogovorniki so izpostavili nekaj ključnih stvari, ki so pomembne na poslovni poti. Prva je prav gotovo postavljanje jasnih ciljev in razmišljanje o tem, kaj vas žene v podjetništvo.

Do konca meseca imamo v načrtu še nekaj aktivnosti. Če se nam želite pridružiti nam pišite na: poslovna.odlicnost@gmail.com ali nas spremljajte na https://sites.google.com/view/kpodbkp-klubposlovneodlicnosti/.

Odnosi z javnostmi kluba

Oglejte si tudi