Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

11. Dobrodelni županov teniški turnir

Tudi letos že tradicionalno pripravljamo Dobrodelni županov teniški turnir, ki bo v soboto, 11. septembra, na igriščih Teniškega kluba Portovald. Sredstva, zbrana na letošnji izvedbi turnirja, bodo namenjena gospe Damjani Črnugelj.

Damjana (48 let) ima recidivno remitentno obliko multipleks skleroze. Za gibanje uporablja električni invalidski voziček ali bergle. Damjana je mati samohranilka. Vozi Peugeot avtomatik, letnik 2006, ki se ji večkrat kvari. Ker ji mobilnost veliko pomeni, mora imeti avtomobil visok prag za vstop in avtomatski menjalnik. Ima 21-letno hčerko, ki je študentka 1. letnika Fakultete za ekonomijo v Novem mestu. Živita v pritličju hiše, katere lastniki so njeni starši. Starši jima finančno ne morejo pomagati, saj so tudi sami ostareli in bolehni.

Damjana prosi za pomoč pri nakupu novega avtomobila z avtomatskim menjalnikom. Pravi, da v avtohišah ni naprodaj rabljenih avtomobilov z visokim pragom in avtomatskim menjalnikom. Njeni dohodki so nizki, prihrankov nima, zato smo se odločili, da ji pomagamo.

S sredstvi, zbranimi na letošnjem turnirju, bomo gospe Damjani pomagali pri nakupu novega avtomobila z avtomatskim menjalnikom, ki ji bo omogočal boljšo mobilnosti.

Na vas se obračam s prošnjo, da s svojimi donacijami v denarnem prispevku in/ali materialnimi prispevki za srečelov sodelujete na tem dogodku. Denarna sredstva se bodo zbirala preko Združenja multiple skleroze Slovenije. Prosimo za povratno informacijo, da lahko ustrezen znesek zbranih sredstev tudi ustrezno skomuniciramo in skupaj z go. Damjano uspešno načrtujemo in zaključimo nakup prilagojenega avtomobila.

 

Podatki za nakazilo denarnih sredstev:

Združenje multiple skleroze Slovenije 

Maroltova 14, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 02320 0014 255 028, odprt pri NLB, d.d.,

Namen: Donacija Črnugelj Damjana

Sklic: SI 12 2400

Davčna številka: SI34657649 

Oglejte si tudi