Logo MojaObčina.si

Novo mesto

DANES
19°C
11°C
JUTRI
20°C
9°C
595

V pripravi je Strategija za mlade 2021-2030

Mestna občina Novo mesto je pristopila k pripravi Strategije za mlade za obdobje 2021 do 2030. Delovna skupina, ki jo imenoval župan Gregor Macedoni, je pripravila anketo za posameznike, ki je namenjena vsem mladim starim od 15 do vključno 29 let, ki živijo, se izobražujejo in so zaposleni v Novem mestu. Ker želimo z ukrepi, ki jih bomo pridobili tudi na podlagi ankete, nasloviti dejanske potrebe in želje mladih v Novem mestu, potrebujemo njihovo aktivno sodelovanje, da tudi sami izrazijo, kaj potrebujejo za bolj kakovostno življenje v Novem mestu.

Z odgovori mladih na vprašanja v anketi bomo lahko analizirali njihove življenjske okoliščine in potrebe, ter izvedeli, kaj se jim zdi v redu, kaj pogrešajo, ter kaj si želijo izboljšati in spremeniti v naslednjem desetletju, da jim bo življenje v Novem mestu bolj prijetno.

Ker je anketa, ki jo najdete na povezavi, namenjena prav njim bo dobrodošla vsaka pomoč pri distribuciji ankete, da dejansko pride do mladih, torej do srednješolcev in študentov. Glede na to, da pouk in študij potekata online vas prosimo, da povezavo do ankete posredujete na njihove elektronske naslove, da jo izpolnijo v čim večjem številu.

Anketa je za izpolnjevanje odprta do 4. januarja 2021.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi