Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Izziv za mlade: ste za poseben preizkus vaših zmogljivosti?

Društvo novomeških študentov v sodelovanju s Slovensko vojsko organizira čisto pravi izziv za vse navdušence največje vojaške igre Call Of Duty. Brezplačni 3-dnevni Call of Duty izziv predstavlja misijo elitnega vojaka, kjer se bodo udeleženci preizkusili v preživetju v naravi in kurjenju ognja, spali na prostem, okusili vojaško prehrano, vojaško urjenje in se celo peljali s helikopterjem ter tanki. Preživetje v naravi bo potekalo pod strokovnim vodstvom elitnega vojaka Slovenske vojske.

Izziv je namenjen vsem mladim med 18. in 30. letom, ki so drzni, nepremagljivi in si upajo pokazati, česa vsega so zmožni. Za vse prijavljene bodo 16. avgusta pripravili selekcijski postopek, kjer bo najboljših 20 izbranih za brezplačno 3-dnevno misijo, ki bo potekala v Vojašnici Frana Uršiča v Novem mestu, in sicer od 21. do 23. avgusta 2021.

Spletna stran z vsemi informacijami in prijavnim obrazcem: https://call-of-duty-izziv.mailchimpsites.com/. Lahko jih najdete tudi na Facebook ali Instagram profilu.

Oglejte si tudi