Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

KS Bršljin skozi fotografije

Krajevna skupnost Bršljin je edinstvena v obilo pogledih – v njej se prepletata gospodarski potencial in pristnost tamkajšnjih naravnih danosti. Večplastnost močno povezane skupnosti lahko najbolj slikovito predstavimo skozi fotografije, ki pripovedujejo zgodbo, zakaj je v KS Bršljin tako lepo živeti.

Krajevna skupnost Bršljin se lahko pohvali z novim vrtcem, kjer vzgojiteljice razveseljujejo najmlajši krajani, le nekaj korakov stran se nahaja tudi ekošola OŠ Bršljin.

Občani KS Bršljin in ostalih krajevnih skupnosti radi preživljajo čas na Župančičevem sprehajališču, ki postopoma postaja bolj bogato tudi za javno razsvetljavo.
V središču Bršljina se skriva Policijska postaja Novo mesto, pri njenem sosedu se urijo novi plesalci, nedaleč stran pa se nahaja tudi trgovsko središče BTC.
Pumpnca je priljubljena točka za druženje ob reki Krki, kjer se je vredno ustaviti, ob nadaljevanju sprehoda ob Krki globlje v KS Bršljin pa prečkate tudi Bršljinski potok.
Popotniki, ki potujejo skozi Novo mesto z vlakom, zagotovo spoznajo tudi Bršljin, kjer že mnogo let domuje osrednja novomeška železniška postaja.

Oglejte si tudi