Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

KRISTALNO PRIZNANJE POSLOVNE ODLIČNOSTI PREJELA DOLENJKA

V soboto, 10. oktobra 2020, so v Velenju, na 3. dnevu Zveze, podelili kristalno priznanje Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije. Prejela ga je članica Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajne Vesna Medle, sicer poslovna sekretarka člana uprave v Krki, d. d. To najvišje priznanje v Zvezi se podeljuje le na predlog predsednice Zveze, v 26. letih pa je Medletova 15. prejemnica.

Na Zveznem nivoju je izpostavljen njen izreden angažma pri gradnji in vodenju Zvezne spletne strani ter pri promociji Zveze in obveščanju članov o vseh aktivnostih Zveze.  Medletova s svojim delom in odnosom do dela ter kolegic pomembno vpliva in sooblikuje stanovsko organizacijo. Kolegicam v domačem klubu, kolegicam v drugih klubih, članicam upravnega odbora Zveze in predsednici Zveze je vedno na voljo s svojim bogatim znanjem in izkušnjami, toplimi nasveti in iskrivimi predlogi.

V nominaciji so tudi zapisali: »Njena silna energija premika, njena odprta, iskrena in sončna narava pa razsvetljuje naše združenje. Priznanje je zahvala za  njeno že več kot 2 desetletji polno angažiranost in velik doprinos Zvezi

Čestitamo!

 

Odnosi z javnostmi Kluba

FOTOGRAFIJE: Marko Klinc, Foto Life

Oglejte si tudi