Logo MojaObčina.si

Novo mesto

DANES
18°C
10°C
JUTRI
17°C
7°C

Dimek in Davor Klarić poskrbela za čaroben večer sredi tedna

Na včerajšnjem večeru sta v Parku Rastoče knjige v sklopu Festivala novomeško poletje za smeh in dobro glasbo poskrbela Dimek in Davor Klarić, sicer člana glasbene skupine Mi2, ki sta v akustični izvedbi pred zavidljivim številom poslušalcev govorila in pela o vinu, prijateljstvu in ljubezni.

Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarič sta za na oder sestavila svoj “kantavtorski” glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert. Dimek je pevec, kitarist, predvsem pa avtor večine uspešnic skupine Mi2.  Davor Klarič je eden najbolj iskanih in legendarnih klaviaturistov v Sloveniji, tudi član skupine Mi2, Elevators, bivši član skupin Šank rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Devil Doll, Samo Budna in band, Bilbi, S.O.S. (Sounds of Slovenia), igral je tudi v Magnificovi spremljevalni skupini Pissmakers in v skupini Laibach.

Če ste zamudili prijeten večer sredi tedna v mestu, lahko v sklopu Festivala novomeško poletje obiščete še tri dogodke:

  • MARINA MARTENSSON ELEMENTRIO

(MARINA MARTENSSON – DENIS BEGANOVIĆ – MARIO BABOJELIĆ)

PETEK, 30. JULIJ, ob 21. uri

PLOŠČAD KCJT

  • KONCERT SKUPINE DAN D  TIHO

SOBOTA, 21. AVGUST, ob 21. uri

ATRIJ GRMSKEGA GRADU

  • DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV Z GODALNIM KVARTETOM CORCORAS, V SODELOVANJU Z ODDAJO IZŠTEKANI NA VALU 202 / AKUSTIČNI KONCERT OB 30. OBLETNICI SKUPINE IN FINALE FESTIVALA NOVOMEŠKO POLETJE

SOBOTA, 28. AVGUST, ob 19.30 uri

GLAVNI TRG NOVO MESTO

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi