Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Tradicionalni zajtrk na daljavo

Tradicionalni slovenski zajtrk, ki ga ponavadi obeležujejo v vseh vrtcih in šolah, je danes potekal nekoliko drugače, in sicer na daljavo. Oglasilo se nam je veliko staršev, ki so svojim otrokom kljub temu, da sicer za takšno tradicijo poskrbijo v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, doma postregli s kruhom, medom, jabolkami ter orehi in tako pričarali vzdušje pravega slovenskega zajtrka.

Prav prisrčne geste pa so se domislili v vrtcu Pedenjped, ko so v dobrodelnem duhu obiskali vse večje javne zavode in jih presenetili s sladkimi dobrotami.

Obiskali so Zdravstveni dom Novo mesto, pediatrični oddelek in COVID oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto, Gasilsko-reševalni center Novo mesto, Dom starejših občanov, obisk pa zaključili na rotovžu, kjer so županu Gregorju Macedoniju predali sladko pozornost.

Veseli nas, da se kljub drugačnim razmeram v vrtcih trudijo ustvarjati prijetno vzdušje in skrbijo za drobne pozornosti, ki razveseljujejo ljudi, predvsem tiste, ki so ta trenutek najbolj obremenjeni.

Hvala vrtec Pedenjped za pozornost; kako je potekal njihov današnji dan, pa si lahko ogledate tudi v posnetku na povezavi.

Oglejte si tudi