Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

KONTROLOR TEHNIČNIH PREGLEDOV - M/Ž

Rok za prijavo: 25. 04. 2024

IZVAJANJE NALOG IN OPRAVIL KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV MOTORNIH IN PRIKLOPNIH VOZIL VSEH KATEGORIJ V SKLADU S PREDPISI KOT VODILNI ALI SODELUJOČI KONTROLOR, SPREJEMANJE STRANK IN OPRAVLJANJE ZAKLJUČNEGA RAZGOVORA, SODELOVANJE PRI IZVAJANJU POSTOPKOV KONTROLE TAHOGRAFOV, SODELOVANJE PRI IZVAJANJU POSTOPKOV KONTROLE SKLADNOSTI VOZIL, POROČANJE O IZVRŠEVANJU NALOG IN OPRAVIL, IZVAJANJE DRUGIH OPRAVIL SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO IN NAVODILI S STRANI NADREJENEGA VODJE.

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas

Delovni čas: 40 ur/teden

Preizkusno delo: 5 mes.

Zahtevana izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Motorna vozila, ladje in letala

Delovne izkušnje: ni zahtevano

Drugi pogoji: Srednješolska izobrazba tehnične (avtoserviser, strojništvo, elektrotehnika, logistika, mehatronika, promet) smeri. Izpit za kontrolorja tehničnih pregledov s pooblastilom
- potrebno obnavljanje znanja. Potrdilo o nekaznovanosti. Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in petmesečnim poskusnim delom. K prijavi vabimo tudi kandidate, ki še nimajo opravljenega izpita za kontrolorja. Izpit lahko opravijo tekom zaposlitve. Stroške krije delodajalec. Potrebna izobrazba kot navedeno za kontrolorja in delovne izkušnje pri servisiranju motornih vozil – upošteva se tudi praksa v času šolanja.

Kontakt za kandidata:
NATAŠA SEDEJ
zaposlitev@amzs.si
Polje 4 , 5290 ŠEMPETER PRI GORICI

Način prijave kandidata: kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti

Oglejte si tudi