Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Vabilo na otvoritev tedna vseživljenjskega učenja in parade učenja 2016

MOCIS center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec vas v sodelovanju z Javnim skladom za kulturne dejavnosti – OI Slovenj Gradec in Zvezo kulturnih društev Slovenj Gradec vabi na otvoritev tedna vseživljenjskega učenja in parado učenja, ki bo potekala v sredo, 18. maja od 10. do 19. ure na Trgu svobode v Slovenj Gradcu.
Letos Teden ljubiteljske kulture in Teden vseživljenjskega učenja sovpadata, zato bo letošnja Parada učenja Slovenj Gradcu odeta v slogan "Učenje in kultura z roko v roki!«.

Parada učenja bo zajemala predstavitve dejavnosti različnih ustanov na stojnicah, na glavnem odru pa bo potekal bogat kulturni program za vse generacije. Tu se bo ob 10. uri pričel tudi uradni del otvoritve tedna vseživljenjskega učenja in parade učenja. V starem mestnem jedru se bodo do poznih popoldanskih ur odvijale spremljajoče dejavnosti za različne ciljne skupine. Podelili bomo tudi nagrade natečaja “Najlepša misel o kulturi in učenju”, ki smo ga izpeljali v sodelovanju s šolami v MO Slovenj Gradec.  V goste smo povabili tudi letošnjega dobitnika Prešernove nagrade za življenjsko delo, Toneta Partljiča; celotno prireditev pa bo vodil dramski igralec, Igor Štamulak.

Podrobnejše vabilo je v prilogi.

Oglejte si tudi