Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Prihaja višek razstave tulipanov v Mozirskem gaju


V Mozirskem gaju se je pomlad že razcvetela. Zacvetite med prvomajskimi prazniki z njo tudi vi!

 

Mozirski gaj že cveti in dehti v vseh barvah in vonjavah tulipanov, narcis, spominčic in ostalih pomladnih cvetlic, bliža se namreč višek naše tradicionalne razstave tulipanov. Obiščite naš Gaj tudi vi in se med sprehodom med cvetlicami fotografirajte še z risanimi junaki ter si oglejte malce strašljive, a tako zanimive ptičje pajke ter druge eksotične živali. V Mozirskem gaju namreč od 27. 4. do 2. 5. pripravljamo še prav posebne aktivnosti.

 

V prazničnih dneh bodo z nami ponovno člani društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo, s katerimi sodelujemo že več kot 10 let. S seboj bodo pripeljali kar 15 terarijev s pajki, med katerimi vas bodo zagotovo še posebej navdušili ptičji pajki. Z nami bosta namreč tudi eden največjih in eden najlepših ptičjih pajkov na svetu. Najmlajše bodo razveselili še Disneyjevi junaki in Mignoni, ki se bodo po Mozirskem gaju potikali vse dni od 27. 4. do 2. 5. med 10. in 17. uro.

 

Med sprehodom po Mozirskem gaju pa nikakor ne spreglejte ta mesec prenovljenega čudovitega Začaranega vrta, ki je s kar 10 vilinskimi hišicami, prelepimi vilami in drugimi magičnimi junaki postal prava mala Začarana vas – magični kraj za otroke in odrasle. Začarana vas je zagotovo nekaj posebnega, saj v svojem magičnem objemu skriva kup malenkosti, katere vam bodo ukradle srce. Če bi želeli vile še bolje spoznati in izvedeti, kakšne dogodivščine doživljajo v Začarani vasi, pokukajte na blog http://blog.time4talestravel.com/.

 

 Vabljeni torej v Mozirski gaj, da to pomlad zacvetimo skupaj.

Oglejte si tudi