Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Nagradna igra Pony

Vzemite kolo PONY, se z njim popeljite po parku, naredite fotografije in vrnite kolo nazaj.

V nagradni igri lahko sodelujete vsi, ki boste do vključno 20. septembra 2020 do polnoči poslali fotografije na naslov gaj.pony@gmail.com. Vsak posameznik lahko pošlje samo eno fotografijo. Posameznik mora poleg slike posredovati tudi svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-mail naslov). V nagradni igri lahko sodelujejo samo fotografije, na kateri je Pony kolo s posameznikom ali skupino v Mozirskem gaju. Vožnja s Ponyem je izjemoma dovoljena za potrebe nagradne igre.

Fotografije posameznikov bomo objavili v posebnem albumu na FB strani Mozirski gaj: https://www.facebook.com/mozirskigaj/Zmagovalec, ki bo domov odpeljal Pony kolo, bo izbran na podlagi števila všečkov posamezne fotografije.

Fotografije bo mogoče všečkati do 27. septembra 2020 do polnoči. Zmagovalec bo predvidoma znan na posebnem dogodku, 10. oktobra 2020, ko bomo nagrado (kolo PONY Classic 3) izročili zmagovalcu.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da vaše podatke uporabimo za e-marketing Mozirskega gaja in TURNE d.o.o.. Prav tako se strinjate, da poslano fotografijo javno objavljamo na naših družbenih profilih (Facebook, Instagram, TikTok).

Nagrajenec, bo o prejemu nagrade obveščen en teden pred predvidenem dogodkom 10.oktobra 2020 in v objavi na Facebook strani Mozirski gaj.

 

Mozirski gaj

Oglejte si tudi