Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Koncert Godbe Zgornje Savinjske doline na Lentu

Da dober glas seže v deveto vas velja tudi za uspešno koncertno delovanje naše godbe. Tako je glas  programa letošnjega letnega koncerta, kjer smo izvajali skladbe poznanih pop rock skupin, zašel tudi v štajersko prestolnico, Maribor. Prejeli smo namreč povabilo, da koncert ponovimo v okviru enega največjih festivalov v tem delu Evrope, festivalu Lent, ki poteka vsako leto zadnji teden v juniju. Pestro dogajanje Lenta bogatijo programi za otroke in obiskovalce vseh starosti. Zelo pa je navdihnjen z glasbeno kulturo, saj se čez celoten teden odvijajo koncerti, ki so primerni za vsaka ušesa.

Povabilo smo seveda z veseljem sprejeli ter se udeležili festivala v nedeljo, 25. 6. 2017. Koncert je ob 11. uri potekal v mestnem parku na tako imenovanem Art kampu.


Pop-rock zGodbi našega letnega koncerta smo dodali še nekaj pesmi, s katerimi smo predstavili nas in našo dolino. Kot solisti so se nam pridružili Franci Podbrežnik, Sara Lamprečnik ter David in Erik Zavolovšek. Pod taktirko Tomaža Podlesnika smo v dobri uri in pol navdušili zbrano poslušalstvo.

Bili smo presenečeni nad tako pozitivnim odzivom publike in zadovoljnimi obrazi organizatorjev. Upamo, da nas še kdaj doleti takšna čast, nastopiti na tako pomembnem festivalu v Sloveniji, kot je Festival Lent.

Oglejte si tudi