Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
19°C
JUTRI
29°C
18°C

SREČANJE IN STROKOVNI POSVET NA TEMO Turizem in šport – šport in turizem z roko v roki

##VIEWS##
Organizator: OBČINA MORAVSKE TOPLICE V SODLEOVANJU S TIC MORAVSKE TOPLICE IN OŠZ MORAVSKE TOPLICE
Kontaktni podatki organizatorja: TIC Moravske Toplice, 02 538 15 20.
Vstopnina: Vstop prost

Vabimo vas, da si rezervirate termin v vašem urniku za udeležbo na prihajajočem posvetu na temo trajnostnega turizma in športa, ki bo v petek, 16. 6. 2023, ob 10.00 v Panonski vasi v Tešanovcih.

Občina Moravske Toplice v sodelovanju z Občinsko športno zvezo Moravske Toplice in TIC Moravske Toplice vabi na strokovni posvet, na katerem bomo skupaj s strokovnjaki izpostavili vlogo, pomen in povezovanje športa in turizma.

Katere so dejanske prednosti združevanja športa in trajnostnega turizma, kakšne so izkušnje na destinaciji Moravske Toplice, katere priložnosti ponuja povezovanje omenjenih področij v širšem oziru in kakšne so dobre prakse tega povezovanja v nacionalnem oziru?

Teh vprašanj se bomo dotaknili na posvetu, ki je namenjen strokovni javnosti, predstavnikom državne uprave, medijem in zainteresirani splošni javnosti.

Namen posveta je strokovnjakom predstaviti načrtovane aktivnosti Občine Moravske Toplice na področju povezovanja športa in turizma ter z izmenjavo mnenj, predstavitvijo primerov dobrih praks in predlogi izboljšave prispevati k izboljšanju obstoječe prakse.

Ob koncu strokovnega posveta bo tiskovna konferenca, predvidoma ob 12.30.

Podroben program posveta sledi v naslednjih dneh.

Vljudno prosimo, da svojo udeležbo sporočite tajništvu Občine Moravske Toplice po telefonu 02 538 15 00 ali na e-naslov obcina@moravske-toplice.si, in sicer do četrtka 15. 6. 2023.

Oglejte si tudi