Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Učinkovita dermabrazija Jet Peel

V Estetiki Balnea smo letos uvedli dve večji novosti: prva je Jet Peel - Hydro Bliss, ki je najnovejši neinvaziven, naraven in sproščujoč tretma za pomladitev kože, druga pa je nega s kozmetično linijo Susanne Melchiorsen, ki je naravna, organska ter primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

V Estetiki Balnea smo letos uvedli dve večji novosti:  prva je Jet Peel - Hydro Bliss, ki je najnovejši neinvaziven, naraven in sproščujoč tretma za pomladitev kože, druga pa je nega s kozmetično linijo Susanne Melchiorsen, ki je naravna, organska ter primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

S pilingom Jet Peel, ki deluje kot naravna dermabrazija z vodo, dosežemo globinsko čiščenje obraza, pomiritev rozacee, globoko hidracijo in oksigenacijo ter  limfno drenažo. Terapija omogoča tudi dodajanje učinkovin (vitaminov,  hialuronske kisline, glikolne kisline ipd.), ki zaradi pritiska vode prodrejo globlje v kožo. S pomočjo dodatkov dosežemo tudi pomladitev kože -  z glajenjem drobnih gub in posvetlitvijo madežev -, zdravljenje aken ali izboljšanje celulita.

Kako Jet Peel deluje? Visokotlačni curek kisika s hitrostjo 200m/s skozi tanko šobo na držalu pospeši fiziološko raztopino. S tem ustvari mikrofine vodne kapljice, ki brez napora odstranijo mrtve kožne celice, v trenutku izboljšajo cirkulacijo, ustvarijo raven vlažnosti ter tonizirajo kožo. Kožo globinsko navlažijo. Osnovni naravni sestavini - voda in kisik - ter dodane učinkovine stimulirajo obnavljanje kolagena in ohranjajo kožo napeto in voljno.
Jet Peel - Hydro Bliss omogoča odstranitev mikroskopsko majhnih nečistoč, ki so pri običajnih postopkih nedostopne, saj so recimo med celicami, v epidermalnih razpokah, v znojnih izločkih ali v koreninah lasnih mešičkov

Oglejte si tudi