Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
6°C
PON.
27°C
7°C
Oceni objavo

DELAVNICE ZA URJENJE SPOMINA

Kaj lahko storimo sami za boljši spomin? je bil naslov delavnic, ki smo jih izvedli v prostorih društva upokojencev Mokronog-Trebelno 13. aprila letos. O tem smo že poročali. Kljub širokemu obveščanju v okviru društva upokojencev, je bila udeležba skromna, navdušenje udeležencev pa nad pričakovanji.

 

Vsi, ki so prišli na delavnice si želijo, da bi se ta tema nadaljevala, vsi bi se udeležili delavnic za urjenje spomina, če bi bile v Mokronogu ali Trebelnem.

 

Naš namen je, da prostovoljci društva RESje, trenerji spomina z verifikacijo, usposobijo krajane, ki bi potem vodili delavnice s področja ohranjana mentalnih sposobnosti. Žal se nihče od prisotnih na delavnicah ni prijavil, da bi takšne delavnice vodil, pač pa bi jih vsi obiskoval.

 

DU Mokronog-Trebelno se je opredelilo za sodelovanje z našim društvom, prvenstveno na področju uvedbe delavnic za urjenje spomina. Na podlagi tega interesa smo se javili na razpis občine Mokronog-Trebelno, da pridobimo sredstva, zato da nadaljujemo s pripravami, katerih cilj je vzpostavitev rednih delavnic za urjenje spomina v okviru društva upokojencev Mokronog-Trebelno.

 

Vabimo vse tiste krajane, ki bi se usposobili za vodenje delavnic za urjenje spomina v Mokronogu in/ali Trebelnem. To pomeni, da bi po končanih usposabljanjih ob našem spremljanju in dopolnjevanju znanja vodili redne delavnice v naši občini. 

 

Vsi, ki bi radi naredili več za ohranjanje svojih mentalnih sposobnosti in se usposobili za vodenje delavnic, nas lahko pokličete na telefon 041 694 360.

 

Skupaj bomo naredili več!

Oglejte si tudi