Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
13°C
TOR.
24°C
13°C
S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.
Storitev

S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.

Predstavitev

Sep d.o.o. je proizvodno podjetje za izdelavo komponent iz plastičnih mas s tehnologijo brizganja in pihanja. Naši izdelki se pojavljajo v:

  • avtomobilski industriji (pralna tehnika, zračniki za prezračevanje in klimatizacijo) in
  • industriji bele tehnike (posode, vezne cevi).

Ponujamo celovito obvladovanje pralne tehnike v avtomobilski industriji od ideje do končnega izdelka.

Z umirjeno rastjo tehnične veje proizvodnje, povečanjem lastne udeležbe na novih projektih in povečanjem deleža proizvodnje za druge kupce, lažje dosegamo poslovne cilje.

Uspešnost našega poslovanja dokazujejo številne nagrade in priznanja ter srebrno in bronasto odličje med Gazelami Dolenjsko-posavske regije. Ker je podjetje vseskozi svoje izdelke izdelovalo zelo kakovostno in konkurenčno ter tako pridobilo zaupanje avtomobilskih proizvajalcev, je pri nekaterih podjetjih pridobilo status neposrednega dobavitelja do končnih kupcev. V zadnjih letih smo prešli iz TIER 2 dobavitelja v razvojnega dobavitelja TIER 1, kjer s kupci sodelujemo že pri razvoju prvih načrtov avtomobila.

Naši izdelki so prisotni v različnih avtomobilskih znamkah (Renault, VW, BMW, MINI, Ford, Volvo, Nissan, Jaguar, Peugeot, Citroen, Fiat, Land Rover, LADA, Kia, Toyota) in v blagovni znamki bele tehnike Gorenje, ter medicinski pripomočki Invacare.

Podjetje SEP d.o.o. 90% izdelkov izvozi, 10 % pa izdeluje za domači trg.

S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O. S E P PROIZVODNJA IN STORITVE D.O.O.