Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 22.06.2017

delno oblačno
Popoldne bo sončno, nastalo bo nekaj vročinskih neviht. Ponekod bo pihal južni do zahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 stopinj C.
16°C | 32°C
petek, 23.06.2017
16°C | 33°C
sobota, 24.06.2017
15°C | 32°C
nedelja, 25.06.2017
16°C | 29°C
ponedeljek, 26.06.2017
14°C | 28°C
Opozorila
Četrtek, 22.6.2017 ob 15h
Sredi dneva in popoldne bo v večjem delu Slovenije velika toplotna obremenitev.
16°C
32°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Vseživljenjsko učenje

Tečaj peke kruha, krofov in potic z ......


VSEŽIVLJENJSKO UČENJE

| |
23.02.2016      11:47
A A

Tečaj peke kruha, krofov in potic z različnimi nadevi



Deli:

Vabljeni v TEČAJ PEKE  KRUHA, KROFOV IN POTIC Z RAZLIČNIMI NADEVI

Tečaj bo vodila  gospa Marija Prajner  (upokojena učiteljica praktičnega pouka pri slaščičarjih in pekih). 

Cena 5 urnega tečaja: 40 €  (z DDV).

Datum:  17. 3. 2016, od 16.00 – 21.00

Turistična kmetija JEGLIJENK (Selovec 14, Šentjanž pri Dravogradu)


Vsebina tečaja:

  • potice z orehovim in makovim nadevom,
  • pustni krofi, kvašeni flancati, ajdov kruh z orehi,
  • mlečni kruh-rozinova štruca, sončnični kruh,
  • ovseni kruh, francoski rogljički-croissants, pirin kruh,
  • vaja v oblikovanju testa.

 

V ceno je vključen ves material in gradivo! Pekovske izdelke boste lahko odnesli  domov! Potrebujete posodo za mesit, predpasnik in servieto.

 

Prijavite zbiramo do zasedbe mest na telefon: 02 88 46 402 ali na

e-mail: damjana.kotnik@mocis.si    

 

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Mislinja!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!



Bodite prvi pri oddaji mnenja.