Logo MojaObčina.si
DANES
4°C
2°C
JUTRI
8°C
3°C
Oceni objavo

Dobrodelni koncert s srcem in glasbo za Lovra

11- mesečni Lovro iz Dravograda se je rodil z deformacijo obeh nog in desne roke, ima potrjeno diagnozo »Diskinetični sindrom – cerebralne paralize«, po rojstvu so se pojavile še težave s sluhom, zdravniki so potrdili tudi spremembe na možganih, zaradi česar mu leva stran v razvoju močno zaostaja. Lovro ima tudi atopični dermatitis, alergijo na mleko in težave z dihanjem. Starša mu želita omogočiti čim boljši razvoj, skromna želja je, da bi mu lahko tedensko plačevala dodatno terapijo in da bi morda lahko enkrat samostojno hodil.

Družinski proračun je zaradi Lovrove bolezni mesečno obremenjen za dodatnih 500 evrov, nujno potrebna je tudi sanacija hiše ter preureditev prostorov. Za kar, ob pomoči RK Dravograd, že zbiramo denarna sredstva, prav tako se za Lovra zbirajo zamaški in star papir. Več o akciji »Pomoč Lovru iz Dravograda« si lahko preberete na spletni strani https://www.koroskenovice.si/.

Že danes pa vas vljudno vabimo na Dobrodelni koncert, s srcem in glasbo, za Lovra, ki bo 20. 1. 2019 v dvorani Špic D v Dravogradu.
Koncert organiziramo na pobudo Trio Rudija Breznika in PGD Dravograd, ob podpori Občine Dravograd, Javnega zavoda Dravit Dravograd, Koroških novic ter Društva kmetic Dravograd in Anike Popič. Vsa sredstva, zbrana na koncertu, bomo podarili Lovru in njegovi družini. Medijski pokrovitelj koncerta je Koroški radio.

Vstopnine ni, zbirali se bodo prostovoljni prispevki.

Oglejte si tudi